Cele mai bune case de pariuri online


Information

Added: 2018-02-02
Category: blogul

Tags article


foto
Pariuri sportive bonus Unibet

foto
Case de pariuri online bonusuri


Cele mai bune case de pariuri online

Dl. acest Edvard Munch insusi isi bazeaza arta pe dependenta sa de alcool si pe afectiunile psihice de care este constient si pe care refuza sa le trateze (sacrificandu-se de dragul artei) pentru a avea surse valide de inspiratie artistica. Faptul ca prin continut creatia se afla foarte aproape de izvorul literaturii, pe un drum scurt de la opera simbolica la adevarul exprimat (na acuma, adevarul trebuie sa fie sursa apud INTJ) nu poate face creatia sa decada automat din calitatea de gest artistic.

Eu sunt îndreptăţită să spun asta, pentru că eu trec prin această experienţă. Îţi transformi acest limbaj violent în mecanism de apărare şi, în clipa aia, dovedeşti că tu nu eşti OK. Ei bine, eu nu sunt OK. Şi recunosc. Prin urmare as zice ca un artist creaza pentru ca trebuie, mentru ca-i este imperios necesar sa se elibereze, sa se exprime, sa dea un trup simbolic colesitoarelor emotii care-l tulbura.

Pînă şi cele mai răsunătoare triumfuri ale artei asupra morţii sînt vremelnice pînă la ridicol.. Uneori se intampla si invers. Si inca ceva… fara a avea niciun motiv rational pe care sa ma bazez, incep totusi sa cred ca exista pana la urma un adevar in orice gest artistic, intrucat prea insistati d-voastra, care sunteti in genere personaj neinsistent (persistent dar nu insistent, nu ca altii care sunt invers 🙂 ) fi ceva daca insistati d-voastra asa. Parca s-ar mai anima treaba si astfel prin vanturare, am putea intrevedea lucruri noi neglijate pana acum care sa ajute la lamurirea, odata pentru totdeauna, a misterului discutat: Este arta bazata pe adevar sau nu?

Top