Pana in acest moment doar aceste 2 sali de bingo vaCasa De Pariuri Gamebookers

Adrian Panaite, poate singurul ziarist care merita respect pentru articolele realiste despre piata imobiliara, face paralela interesanta intre USA si ROMANIA. nu, dom'le. ca daca scriu, tot poporul se apuca de itf si scot astia meciurile din oferta. dupa aia, tre sa ma reprofilez si imi pierd obiectu muncii si painea de pe masa. am familie, dom'le. vrei sa merg la lucru la varsta asta? ai auzit ca am facut 13.700 de lei de la inceputul anului.

De aici si apelul lansat veteranilor altor campanii, neimplicati pana acum sub stindardul italianului, dintre care insa doar Carragher a spus da. Probabil si datorita acestui sezon si jumatate de recul, fara artificiile Champions League pe Anfield Road.

Mark Webber si-a depasit coechipierul de la Red Bull si in clasamentul general, urcand pe locul al treilea, in spatele lui Hamilton si Button. "Deloc rau pentru al doilea pilot", a exclamat australianul dupa victoria obtinuta, aratandu-si in mod subtil nemultumirea fata de decizia oficialilor de a-i da lui Vettel inaintea cursei aripa frontala a monopostului sau.

Mai lasati-ma cu sansele egale si nu-mi mai dati exemple de tari din vest. Poate unii uita ca germania are 70 si ceva la suta din pib datorie. Eu vorbesc de ceea ce este corect. Ma intelegeti? CORECT. Am un prieten in germania care sta acasa de vro 5 ani asa si-i da statul cate 500 de euroi pe luna. fi bine? Statul social nu este sustenabil. NU-mi dati suedia exemplu , aia sunt dobitoci. Cunosc pe cineva in Canada care traieste din alocatia copilului si ajutorul de la stat (romanasi d-ai nostri, se descurca). Prostii de canadieni se duc 8-10 ore la muca pt ca aia sa stea cu burta la soare. Nu traiesc bine, da nu mor de foame sau frig si duc mai bine decat multi care muncesc pe salarii mici pe aici.

Pana in acest moment doar aceste 2 sali de bingo va ofera interfata in limba romana, e posibil ca in timp sa apara si alte sali de bingo ce vor avea interfata si in limba romana. Daca cunosteti limba engleza nu va fi problema sa jucati la oricare sala de bingo prezentata in sectiunea sali de bingo.

Top