Pariuri sportive bonus UnibetPariuri sportive bonus Unibet

9. Se accepta un singur pariuri bonus concurent pentru un IP. Daca se vor descoperi conturi duble, concurentii in cauza vor fi descalificati si nu vor mai putea participa la nici un concurs organizat pe acest site.

6. Pentru a putea intra in posesia premiilor trebuie sa ai cont activa la unibet,iar daca nu ai deschis unul deschideti un cont de pe banerul din dreapta. La acestea se adauga si optiunile speciale pentru pariurile Live. NHL si KHL sunt cele mai populare ligi de hochei unde regasim in oferta 20 optiuni de pariere la fiecare meci.

In ceea ce priveste tenisul, sunt foarte multi fani si ai acestui sport. Este cea mai urmarita liga de fotbal din Europa, iar interesul in randul pariorilor este foarte mare. Este cel mai popular sport din Romania asa ca toate promotiile si optiunile active la acest operator se axeaza pe acest sport.

E evident ca nu mereu poti gasi meciuri de top din fotbal sau alte sporturi, insa Unibet incearca sa multumeasca pe toata lumea asa ca ofera zilnic evenimente de pariat din peste 30 de sporturi. Compania care detine acest brand este listata la Bursa Nasdaq OMX Nordic din Stockholm. Unibet este unul dintre pionierii jocurilor de pariuri online.

Mai întâi trebuie să optați pentru ofertă în secțiunea de promoții a site-ului până la ora 12:00 în ziua primului meci al etapei. Oferta este valabilă pentru pariuri simple, dar și combo. Variantă care ne poate aduce un profit important, în loc de un pariu pierdut din cauza unui gol egalizator al lui Juventus în prelungirile partidei.

Top