- Atletic

Febra, paralen, transpirație. Nimic pozitiv, a spus Hejnová. Apoi a triumfat

„Dacă ar fi un concurs individual, s-ar putea să nu alerg nici măcar finala pentru a-mi risca să mă îmbolnăvesc o săptămână. Dar iată echipa. Nu am vrut să mă retrag, am vrut să încep „, a spus ea.

Zuzana Hejnova a avut o temperatură ceva mai ridicată înainte de începerea zilei de vineri. poziția a intrat în finale.

Atunci a fost mai rău cu ea.

Ea a avut o temperatură de 37,5 grade vineri seara. „Chiar nu m-am simțit bine. Ca atunci când ceva urcă pe un bărbat, m-a durut. Am luat coldrex-ul, apoi paralelele.Nimic pozitiv, a descris ea.

Totuși, a crezut că „Poate o să dorm.”

Transpira toată noaptea, în cele din urmă înghițind o jumătate de pastilă de dormit. „Dimineața m-am simțit teribil de slabă după noaptea transpirată.” Voi merge pe stadion și voi lupta, a dat asigurări.

A pornit pe banda a șasea, urmată de Anna Ryzikova, a doua doamnă a meselor europene din acest an, care acum are 54,64 în acest sezon. 53 de sutimi mai lent decât un obstacol ceh.

Ryžikovová a început primii zece metri mai repede, dar obstacolul ceh nu știa despre asta, nu știa despre ucraineni.Pe de altă parte, Hejnová l-a văzut pe Polka Linkiewicz.

„Nu începe foarte încet și imediat am scos-o. Așa că m-am gândit: am reușit să funcționeze bine. ”

La 200 de metri, ea depășea deja obstacolele în fața Ryzikova. pe secundă, el a fost enervat de mulți sprinteri de la începutul programului de sâmbătă. „Am lovit puțin moara de vânt”, a spus Hejnová.

Așa că a adăugat un pas suplimentar între obstacole. „Dar nu o să înnebunesc cumva și mă ținea înapoi. Dimpotrivă, cred că am evaluat bine situația. Până la urmă am alergat cât am putut. ”

Ea a putut sărbători la final.Ea a triumfat la 55.10, învingându-l pe Ryzikov cu 51/100, chiar înaintea celui de-al treilea al lui Linkiewicz. Vântul de astăzi a influențat performanța.Dar iată că a fost în primul rând puncte ”, și-a amintit.

În mixzone, în care reporterii se întâlnesc cu cursanții, Ryžikov s-a aplecat exhaustiv aproape două minute, fără să poată vorbi și a întrebat:„ Aveți apă? ”

Flock a venit cu un zâmbet fericit pe fața ei. „Sunt fericit că am acordat echipei puncte maxime.

Da, asta aștepta toată lumea de la ea. decât să câștigi ar fi un pic dezamăgitor pentru echipă ”, a spus ea. „Deși, desigur, s-ar fi putut întâmpla ceva în cursa de azi, am declanșat la început, aș fi putut să cad în finală.Dar am încercat să mă uit la ea și să fac tot posibilul pentru a câștiga. ”

Am făcut-o. Sper să doarmă normal și să iasă din ea. ”

Ryzikov a rugat-o să facă o fotografie împreună, îmbrățișată, primele două obstacole în Europa cot la cot.

” Este frumos să fii A învins-o într-o luptă directă și și-a confirmat poziția de cel mai bun european „, a spus Hejnová, apoi a râs:” Numai în acest an este Campionatul Mondial, nu Europa.Deci, se simte bine, dar tuturor celor din lume nu le pasă că sunt cel mai rapid din Europa. ” poziție nedescendentă în Superliga Campionatului European.

După două zile, ambele echipe marchează 129 de puncte. Cehii ar fi putut avea mâna superioară dacă nu ar fi existat nicio descalificare și nici un profit pentru ștafeta de sprinter masculin, care nu s-a ocupat de cea de-a doua transfer. reprezentare. „Că vom face tot posibilul să-l păstrăm.”