- Atletic

Între timp, sportivii cehi s-au salvat în Superliga Europeană, Hejnová a câștigat

Alți trei cehi au fost pe podium. Tomáš Staněk (20.65) a fost al doilea clasament în spatele polonezului favorit Michal Haratyk.Irena Šedivá, aruncătoare de puf, a terminat pe locul trei într-un nou record personal, iar Jakub Holuša a fost, de asemenea, bronz pe 15, ajutat de descalificarea fostului spaniol Kevin Lopez.

Ea a fost de acord să conducă principala sa disciplină în Bydgoszcz în loc de joi netedă planificată inițial pentru a ajuta cât mai mult echipa cehă în lupta pentru salvarea în Superliga. „Sunt bine, dar am febră, mă simt foarte slab”, a explicat ea.

După începerea zilei de vineri a avut o temperatură de 37,5, iar dimineața nu a fost deloc bine. „De ieri, starea s-a agravat. Am crezut că nu pot alerga deloc.De data asta a fost foarte greu pentru mine, chiar dacă nu părea deloc. Am făcut bine cursa. Mă bucur că am câștigat, acesta a fost obiectivul ”, a adăugat ea. Ea a învins-o pe Anna Ryzikova în Ucraina cu jumătate de secundă. Domestic Haratyk, care anul acesta aruncă regulat la 22 de metri, performanța sa 21,83 a lipsit recordul competiției. Stanek era în spatele lui cu mai mult de un metru. Echipa națională cehă s-a aflat la 56 de centimetri de cea mai bună performanță din acest an de 21.21.

„Nu a fost foarte frumos, recunosc asta”, a comentat Staněk despre performanța sa.Au fost semnate două ateliere și traversări lungi. „Fără scânteie ar trebui să fie acolo. Probabil că data viitoare și punctele principale sunt ”, a adăugat el. Nu a fost suficient pentru franceza Alexia Alais (63,46) și poloneza Maria Andrejczyk (63,39).

„Desigur, sunt fericită pentru persoana respectivă, dar regret că nu am adus și mai multe puncte.Cred că voi pune limita undeva ”, a spus ea. „Din păcate nu l-am prins pe primul”, a spus el.

Ulterior, însă, s-a mutat pe poziția dorită a podiumului, deoarece López a pășit pe perna interioară în timpul cursei. „Până la urmă, am făcut ce îmi doream. Este o cutie, așa că pot pleca de aici fericit „, au spus Holuša.

Irena Šedivá și Jakub Holuša la Campionatul European de echipă Bydgoszcz. un record de 23 de sutimi la 49,36 și în concluzia echilibrată a ocupat locul cinci.A sasea suta suta a abordat limita IAAF pentru participarea la Campionatele Mondiale de la Doha. În principala sa disciplină a trecut prin golul de 52.38. Ea nu a repetat performanța recentă a Campionatului Ceh, unde a alergat 51,71. Ea și-a recunoscut oboseala.

Cea mai mare pierdere din Cehia a fost descalificarea din releul masculin sprinter pentru o predare proastă între Jan Veleba și Jan Jirka. În loc de cinci puncte în spatele clasamentului al nouălea, sprinterurile erau complet goale.