- Baschet

O altă victorie în pregătire. Jucătorii de baschet cehi au făcut față și Poloniei

Duminică, la ora 15:00, antrenorul Ronen Ginzburg va avea o finală de luptă cu Iordania. meci și condus 7: 0. În minutul patru după trei de Satoranski, au obținut chiar un avantaj de nouă puncte. Însă polonezii și-au egalat ritmul și au egalat la 23:23 la sfârșitul primului sfert. Cu toate acestea, echipa lui Ginzburg nu le-a dat un salt lung și a transformat scorul cu o linie de opt puncte.Satoranský și-a îmbunătățit contul de tragere la 15 puncte până la jumătatea meciului, datorită a două încercări de trei șuturi, iar cehii au condus din nou cu nouă puncte la pauză.

După o pauză înainte de 1850 : 51. Dar Satoranski a răspuns, care a schimbat și aruncarea liberă, iar ansamblul lui Ginzburg a arătat o linie de zece puncte. Cehii au mers în sfertul final cu un avantaj de 63:56, dar datorită celor două Troika Laczynski s-a transformat 66:63. Dar apoi din nou, cei mai buni trăgători cehi Satoranský și Hruban au început să preia funcția.În remorcherul de la război la final a dat cheia de la Peterka cu 107 secunde înainte de final, apoi Bohačík a asigurat conducerea și patru aruncări libere ale lui Balvín. „La antrenament a căzut grozav, atât la Nymburk, cât și aici. A avut un pic de oprire, dar este încrezător și, cu siguranță, are avantajul că îl are pe teren. Ne va da altceva de jucat din nou. De asemenea, Vojta (Hruban) a oferit trei importante și Boči (Jaromir Bohacik). Este important să avem încredere, chiar dacă nu se încadrează și nu se pun focuri deschise pe coș ”, a spus Satoranský. Acestea au fost primele lui puncte din meci în cea de-a patra sa echipă națională.Până în prezent, el a făcut una dintre cele șase finale din calificările finale din Franța în februarie.

„A fost o atmosferă minunată. Mă bucur că s-a întâmplat acasă. Cel mai bun este sentimentul de a acționa frumos și de a crește audiența. De aceea îmi place baschetul și îmi oferă o motivație suplimentară pentru a profita la maxim din acele momente „, a spus Krejčí.