Betano

Indiferent daca sunteti un incepator sau un jucator profesionist, veti fi de acord ca parierea in timp ce faceti retrageri de numerar este intotdeauna cea mai rapida modalitate de a obtine randamente mari. Functia de incasare este pur si simplu o optiune care permite jucatorilor sa isi stabileasca pariurile inainte de sfarsitul jocului. Aceasta este cu siguranta o caracteristica excelenta pe care o are o casa de pariuri, iar Betano o are.

In 2016, Betano s-a conectat cu un furnizor independent de servicii de continut din Marea Britanie, pentru a lansa o sectiune uimitoare de streaming video care va fi utilizata pe site-ul sau web. Se spune ca acest serviciu este primul de acest fel datorita vitezei rapide si tranzitiilor lin. Jucatorii care participa la aceasta sectiune se bucura de un flux neintrerupt, care incepe cu aproximativ cinci minute inainte de inceperea oricarui joc si se termina atunci cand fluierul final este aruncat.

In mod obisnuit, 74% din tot traficul de internet este asociat in principal cu continut video -65% dintre utilizatorii sai vizioneze ¾ video. Avand in vedere aceste statistici, Betano se asigura ca clientii sai sunt destul de distrati de software-ul lor puternic de streaming live. In plus, jucatorii pot paria si pe meciuri in joc si pot face retrageri instantanee.