- Fotbal

Gol negól în Ostrava. Șutătorul nu știe dacă mingea a fost în spatele liniei, oaspeții au protestat

A mers astfel: Jiří Fleišman a întors colțul îndepărtat la var în minutul douăzeci și nouă și l-a găsit pe Smola, care s-a îndreptat spre poartă. Roman Valeš, portarul boemilor, nu a ținut balonul ușor în mănuși și a permis oprirea șindrilă.

Fundașul local a mutat mingea spre plasă, dar Valeš a bătut-o imediat în fața sa. În acel moment, mingea lui Nemanji Kuzmanovic a respins poarta.

Judecătorul Zelinka a recunoscut golul la scurt timp, fotbaliștii boemieni au protestat puternic împotriva acestuia.

Nimeni nu a confirmat sau respins acest lucru imediat după meci. Acoperirea dovezilor nu există. Datorită acestei lovituri, echipa Ostrava a câștigat cu 4: 2 în etapa a cincea a primei ligi.Pentru prima dată în sezon, au marcat trei puncte acasă.

„Nu pot spune dacă a fost sau nu dincolo de linia porții,” a spus însuși trăgătorul, opritorul Ostrava Šindelář. „M-am prins acolo, portarul a aruncat mingea, așa că am făcut palmă. A sărit între noi și m-am repezit prin portar. ”

Șinglerul a adăugat că nu vrea să ghicească dacă totul este în regulă. „Nu prea știu cum a ajuns acolo. Cu toate acestea, arbitrul a stabilit acest lucru și sper să fie corect.

Ce părere are portarul vizitator? Când Valeš a sosit pentru interviu, a spus că nu a văzut nicio lovitură. „Dar din punctul meu de vedere, obiectivul nu a fost o coincidență.Eram pe linie, știu unde mă aflam și nici măcar nu mi-am atins mâna la poartă ”, a spus el. „A subliniat Valeš. „Proprietarii au preluat conducerea și s-au urcat pe caii lor. Adevărat, nu a decis înfrângerea noastră. Vina noastră este că primim încă două după ce ne stabilim. Dar acesta este un alt lucru. Pentru noi, cel de-al doilea obiectiv a fost o palmă. El ar putea influența ușor cursul meciului. Prima jumătate, cu siguranță. ”

Pe de altă parte, coechipierul său Lukáš Hůlka este convins că de atunci nu s-a schimbat nimic. „Bun sau mai rău”, a spus el. „După pauză ne-am soluționat, așa că nu cred că acel gol ne-a marcat.Mai degrabă, ne-am marcat obiectivele de nicăieri și nu am fost suficient de concentrați în faza de apărare. ” „Nu a existat niciun videoclip, nu a existat o linie de controlat, așa că trebuie să credem că arbitrul a decis în spiritul jocului corect. În acest moment, a fost un obiectiv negativ pentru noi ”, a spus el.

„Portarul nostru Roman Valeš a făcut tot ce a putut pentru a evita mingea să treacă de pe linia porții. Desigur, știm cum se întâmplă în astfel de situații. Acest lucru este extrem de dificil de evaluat. Se pare că judecătorul șef a decis la instigarea liniei. „Pentru a evalua acest lucru, trebuie să fiu online. Nu stiu.Băieții noștri erau convinși că obiectivul era în acel moment, boemii nu, „Reiter ridică din umeri”. Nu l-am văzut din poziția mea. Și nu este problema mea, este o chestiune de arbitri „, a spus Martin Hasek, antrenorul boemilor. „Dar fiecare obiectiv este enervant. În plus, dacă conduceți 1: 0 și apoi pierdeți într-un timp relativ scurt. ”