- Fotbal

Manchester City a acordat West Ham cinci goluri, Tottenham s-a transformat la final

Premier League a avut o contribuție majoră și la meciul din City împotriva West Ham: un arbitru video care nu a recunoscut un gol pentru oaspeți și apoi i-a lăsat să repete penalty-ul eșuat. când după golul lui Gabriel Jesus din prima repriză a crescut la 2: 0. Isus a reușit să marcheze din nou, dar arbitrul nu a recunoscut golul după consultarea videoclipului, deoarece Sterling se afla în ofsaid. A fost primul videoclip înregistrat în Liga engleză.

„În acest moment, trebuie să vă mențineți calm. Decizia videoclipului va schimba dinamica jocului, deoarece s-ar termina după meci la 3: 0.Dar a fost o lecție bună pentru viitor ”, a declarat antrenorul orașului Pep Guardiola după meci. „În final, tot ce contează este să luați o decizie corectă”, a adăugat Sterling la videoclip. Dar verdictul arbitrului nu a fost prea rău pentru oaspeți, deoarece în minutul 75 a crescut Sterling iar zece minute mai târziu Sergio Agüero a reușit prin lovitura de pedeapsă. În prima încercare, atacantul argentinian a eșuat, dar arbitrul a decis să repete penalty-ul, deoarece jucătorii de la West Ham au alergat devreme în var.

„Nu este ușor să te obișnuiești cu un videoclip. Dar jocul este atât de rapid astăzi, încât este imposibil ca arbitrul să vadă totul.Va ajuta fotbalul ”, a declarat antrenorul de acasă, Manuel Pellegrini. A fost ultima oară în fața lui care a făcut Dierb Drogb de la Chelsea în 2010/11.

Echipa gazdă a reușit să se stabilească în 73 de minute datorită lui Tanguy Ndombélý. Franțuzul de douăzeci și doi de ani, care a trecut la Lyon pentru 60 de milioane de euro în vară și a devenit cel mai scump impuls din istoria lui Tottenham, a reușit chiar primul meci.

a lovit în minutul 86, iar al doilea gol a adăugat în 90.minut.

„Am crescut ritmul după pauză, iar când Tanguy a egalat, am condus până la accelerație”, a spus un reprezentant englez care a marcat două goluri într-un meci pentru prima dată din decembrie trecut.

Un meci a fost jucat vineri, iar Liverpool a intrat foarte mult în noul an, distrugând un nou venit din Norwich, dar a pierdut un portar Alisson într-o victorie 4: 1.