- Fotbal

Neymara vrea Real Madrid, conform speculațiilor. Va plăti oare Barcelona?

Este aproape sigur că Neymar părăsește Parisul după două sezoane nu prea reușite. Directorul sportiv al lui Leonardo a anunțat că celebrul său conațional nu va merge în Premier League duminică împotriva lui Nimes și a confirmat că negocierile cu privire la transferul său sunt în desfășurare.

Potrivit antrenorului Thomas Tuchel, motivul absenței braziliene este că el nu este pe deplin în formă după accidentare, dar în mass-media există speculații tot mai mari cu privire la schimbarea planificată a tricoului.

plătiți la ParisGermain 120 de milioane de euro, sau mai mult de trei miliarde de coroane, și adaugă drept compensare unele dintre stelele lor.

Ziarele speculează cu privire la Luke Modric și la croatul Gareth Bale, care este vizibil nemulțumit de Real, cu proprietarul croatului Golden Ball. că Real i-a promis unui jucător brazilian un contract pe cinci ani, cu un venit anual de 40 de milioane de euro, care ar fi cu patru milioane mai mult decât ia Neymar la Paris. Întoarcerea brazilianului la Barcelona, ​​care a fost speculat în ultimele săptămâni, s-a găsit în pericol. Germain pentru 222 de milioane de euro, ceea ce l-a făcut cel mai scump fotbalist din lume.Are un contract la Paris până în 2022, dar precizează că vrea să plece. El a postat un videoclip despre Barcelona pe instagramul său luna trecută, dar acum totul poate fi diferit.

Dar, de asemenea, experții găsesc motive pentru care Neymar nu va veni la Real. Unul dintre ei este rivalitatea dintre uriașii din Barcelona și Madrid. Fotbalistul portughez Luis Figo, care a ales același traseu în urmă cu aproape douăzeci de ani, a trebuit să se confrunte cu o ură enormă la Nou Camp. Când AS a enumerat un sondaj în rândul fanilor Real, 59% au fost împotriva sosirii lui Neymar la San Bernabeu.În plus, antrenorul Zinédine Zidane are un nou belgian Eden Hazard în partea stângă a ofensivei și ar prefera să-i vadă pe coechipierii lui PSG și conaționalul său Kylian Mbappe în echipă decât Neymar. Decizia va fi luată în următoarele zile, Liga Spaniei va începe într-o săptămână.