- Fotbal

Olomouc – Karviná 1: 1, vizitând Petráň a aranjat o remiză la final

Silezii nu au reușit însă să-l învingă pe Sigma în cel de-al cincilea joc din cea mai înaltă competiție și au rămas ultimii în tabel. Dar acum sunt puțin dezamăgit pentru că am putea avea nouă puncte și putem merge calm în regiunea Boemia „, a declarat antrenorul Olomouc, Radoslav Látal, în cadrul unei conferințe de presă.

” Am luat energie pozitivă din punctul câștigat cu Slavia probabil că nu va pierde prea multe puncte. La fel ca punctul cu Olomouc este foarte valoros pentru noi ”, a adăugat antrenorul Karvinský František Straka. Olomouc a dezvoltat o mare șansă în minutul 22.La început, Yunis a fost singur în apărare, iar el a fost doborât de o lovitură bună la Hrdlička. Unul dintre fundași a oprit finalizarea lui Falt.

Yunis a ajuns într-o poziție interesantă după o jumătate de oră după înregistrarea lui Houska, dar a ratat mingea și a ratat golul. Olomouc a avut mai mult succes în minutul 37. Centrul lui Falt a căzut de pe partea dreaptă spre stâlpul din spate către Kerbr, care l-a împușcat cu un șut din centru în fața porții exact pe piciorul lui Jemelka.În ultimul minut al primei reprize, Karviná a jucat o pauză strălucitoare, iar acasă Greššák a trebuit să dea mingea în ultimul minut în fața jucătorului oaspete, pentru care nu ar părea să fie problemă pentru a trimite mingea la poartă.

„După o pierdere inutilă am primit un gol. Am fi putut rezolva situația din fața lui, dar, din păcate, nu a fost așa ”, a spus Straka.

Primul moment interesant din a doua repriză a venit după o pauză greșită a lui Greššák. Cu toate acestea, apărarea gazdelor a reușit să oprească în timp avansul ulterior Karviná.Yunis-ul gazdelor a tras din două poziții promițătoare, dar prima lovitură cu piciorul stâng nu a avut putere, a doua lovitură din partea dreaptă cu acuratețe.

Acestea au fost momentele în care meciul s-a rupt. Cred că dacă am înscrie cel de-al doilea gol, am rupe meciul. Din păcate, nu s-a întâmplat ”, a regretat Látal. „De exemplu, Yunis a mers la portar de două ori singur. El așteaptă obiectivul și este un pic nervos, îl poate vedea ”, a adăugat antrenorul. Hanacii au avut câteva indicii de nădejde, dar nu le-au rezolvat în mod ideal. V 78.O lovitură liberă a lui Karvinský Ba Loua ar fi putut duce la un gol, dar portarul gazdelor Reichl a făcut o salvare spectaculoasă.

Egalizarea oaspeților a fost în minutul 84, când Ndefe a întors mingea de pe partea dreaptă, iar Petráň a înscris. din imediata apropiere trimisă pe net. Sigma a avut o mare șansă să câștige meciul la ora stabilită, dar nu a putut depăși de două ori apărătorii auto-apărători Karviná.Echipa Olomouc a egalat pentru prima dată în liga după 17 meciuri.

„La finalul meciului am avut noroc pentru că jucătorii de acasă au jucat vabank”, a spus Straka.