- Fotbal

Ostrava – Boemia 4: 2, gol discutabil, apoi lovitură de foc condusă de echipa de acasă

Minerul de pe terenul de acasă a marcat complet după o serie de cinci jocuri în care a câștigat un singur punct. Și boemii au câștigat al cincilea joc de competiție la rând. O greșeală a apărării centrale a gazdelor în minutul 17 ia permis lui Hronek să pătrundă. Kangaroos s-a bucurat de un gol de 409 minute în duel cu Ostrava.

„Am intrat în meci în medie, dar am marcat. Dar nu ne-a ajutat deloc să ne liniștim sau să ne îmbunătățim. Am făcut totul greșit.Am fost lent, peste tot întârziat, am întârziat, nu ne-am întors, nu am duplicat, nu am umplut spațiul ”, a declarat Martin Hašek, antrenorul boemilor.

De această dată, obiectivul a fost declanșatorul presiunii lui Ostrava. Echipa gazdă s-a instalat în repriza ofensivă, iar în minutul 24 au reușit să obțină aripa dreaptă de pe aripa dreaptă: balonul a tras Fillo, Kuzmanovič s-a orientat în centrul varului și a atârnat mingea necontrolat.

Baloanele din aripile Ostrava au convergent. În minutul 30, o altă lovitură de cap incomodă a lui Smolova, Valeš, a bătut doar în fața lui și Šindelář mingea peste portarul mincinos, potrivit judecătorului Zelinka, respectiv.el și-a împins asistentul în spatele liniei, deși oaspeții au protestat că balonul nu era tot în spatele liniei.

„În opinia mea, nu a fost un obiectiv. Știu unde eram și nu am atins mâna la poartă ”, a descris Valeš. „M-am prins acolo, din fericire, portarul a căzut, așa că am bătut doar picioarele, apoi s-a sărit între noi și apoi am trecut peste portar”, a spus Šindelář.

în activitate chiar și după schimbarea laturilor. O mare pătrundere a lui de Azeveda s-a încheiat cu un șut periculos, Valeš învins. Apoi Praguers a vorbit despre dezvoltare pentru o perioadă, iar faultul lui Fill asupra lui Vodhanel a fost penalizat de Vacek.

Ostrava a preluat conducerea înapoi după trei minute.Agile De Azevedo a împins mingea în spatele apărării defensive la Kuzmanovic, care a dezlănțuit o lovitură lungă fără un șut lung.

„Cred că am jucat un meci bun azi. Nu am fost doborâți de primul sau egal. Am mers pentru asta și merităm trei puncte ”, a spus Kuzmanovic.

Baník ar fi putut fi chiar mai liniștit cinci minute mai târziu. Lăcașul a găsit centrul lui Fleisman pe o vară mică, iar capul din meci se terminase deja în plasă.

„Echipa a arătat puterea morală. S-a transformat, în cele din urmă a supraviețuit celui de-al doilea moment de criză după egalizare. Am împins până l-am împins „, a declarat antrenorul Ostrava, Bohumil Panik.

Chiar în 77.Keita a putut dramatiza finalul, dar încercarea sa a fost oprită de stâlpul din golul Ostrava. Astfel, chiar și în cel de-al treilea meci al ediției actuale, Praguers nu a marcat în afara. „Obținem multe obiective acolo. Anul trecut am fost a patra cea mai bună echipă. Poate fi ușor pozitiv să marcăm goluri. Există două în Příbram, dar ce bine este dacă primim patru „, a adăugat Hašek.