- Fotbal

Pribram – Ceske Budejovice 2: 0, Skoda și Alvir au reușit o altă victorie

Două echipe ar fi trebuit să aibă o luptă echilibrată, dar boemii centrali au dominat de la început și au decis în curând meciul.

„Ne așteptam la un meci dur; Dar a fost decis înainte de pauză, ne-am jucat cel mai bun jumătate de timp și am arătat o calitate excelentă ”, a declarat antrenorul lui Příbram Roman Nádvorník la o conferință de presă. A fost cel mai rău meci pe care l-am avut vreodată cu o echipă. Nu este acest lucru, sunt foarte dezamăgit ”, a adăugat antrenorul David Horejš de la Budejovice. Cu mijlocașul croat, oaspeții încă nu au putut sfătui.În cel de-al treisprezecelea minut, el a avut o altă șansă, dar a eșuat pe portarul oaspete, după alte zece minute, din nou, aceiași jucători au sunat mai bine pentru Stanek.

Budweis nu a reușit să acopere spațiul exterior și a rezistat mult timp doar datorită portarului într-o ploaie constantă, un moment slab: cu zece minute înainte de pauză, a reușit să împingă capul lui Polidar, dar mingea a alunecat din brațele sale către Skoda, care a marcat golul din liga a treia în tricoul lui Pribram.

, jucătorii de acasă aveau jucători mai buni în toate pozițiile.Nu avea rost să urle la pauză, jucătorii știau că nu o pot face și, dacă aș putea, aș înlocui cinci persoane ”, a recunoscut Horejš.

Boemii de Sud au intrat în a doua jumătate mai activ; , dar pericolul nu a venit din cizmele lor, iar echipa de acasă a urmărit inteligent. Și când a existat o șansă, au încercat să-l pună în pericol pe Stanek cel puțin de la distanță. Când oaspeții au avut prima șansă, Schranz nu a reușit să treacă de 69 de minute pe portarul fugit Boháč. În mod similar s-a încheiat lupta ambilor fotbaliști în final.

Pribram fără probleme majore a dus meciul până la capătul victoriei și a confirmat că se descurcă acasă și împreună cu retrogradarea de la Litavka pentru a opta oară la rând.Budweis a suferit o a doua înfrângere în sezon. De aceea, am îndemnat jumătate de jucător să fie prudent și să nu lase adversarul să joace, dar au făcut-o bine și vreau să le mulțumesc, au muncit bine tot jocul ”, a spus Nádvorník.