- Fotbal

Slavia – Liberec 1: 0, duelul fără spectatori a decis Masopust, Stanciu nu a strălucit

Scopul a fost dat de Shrovetide, care a pedepsit o greșeală în cursa Liberec înainte de pauză. Souček, a apucat mingea de la Nešický, s-a mutat rapid în zona de penalty, unde singurul trăgător a sărit seara pe apărarea Mara.

„Liberec ne-a făcut foarte incomod. A fost un meci foarte neobișnuit, fără spectatori și cu un adversar care joacă foarte greu. Mă bucur că l-am dus la finalul câștigător „, a declarat Jindřich Trpišovský, antrenorul Slavia.

Pentru prima dată de la minutul de deschidere, el a plasat mijlocașul Stancia, cel mai scump armă roșu și alb. Holeš s-a alăturat bazei slave pentru prima dată, iar Hovorka a revenit la apărare după accidentarea sa și a creat un tandem cu Frydrych.Cu toate acestea, nu au avut prea multă muncă împreună.

Liberec, care a pierdut de trei ori după câștigarea ligii, nu a verificat mult Slavia. În nouăzeci de minute nici măcar nu lovise poarta.

„Băieții au muncit din greu, au încercat foarte bine să atace Slavia, ceea ce este foarte dificil pentru că are fotbaliști excelenți. A mers până la sfârșit, dar nu a avut niciun obiectiv ”, a regretat Pavel Hoftych în Liberec. S-ar putea să se fi bazat prea mult pe ceea ce el a inventat Stancia, care a tras de patru ori de la distanță, ceea ce este disciplina lui puternică, dar altfel nu a intrat în joc.

spațiu, a întins cu mâna stângă și l-a tras pe Nguyen, care a scăpat mingea puțin peste transversală.După șaizeci și cinci de minute, Stancia a fost înlocuită de regele. Ea a fost antrenată timp de șaizeci de minute „, a spus Trpisovsky.

Slavia ținea mingea, controlând jocul, combinând, dar în treimea ofensivă a terenului îi lipsea mai multă determinare și siguranță. Situațiile ei standard în care uneori iese în evidență au fost mult timp inutile. Și dacă nu ar fi trecut pe Liberec Nešický, care a pierdut mingea la jumătate în zona de pericol și i-a oferit adversarului un gol ușor, nu ar fi câștigat.

Anul acesta au marcat doar la Teplice, unde au marcat cinci goluri, în cele patru meciuri rămase au lovit doar de trei ori. Treptat, el sa confruntat cu încercarea tehnică a lui Shrovetide și cu șefii lui Frydrych și Soucek.

În trei zile a fost a doua oară la Praga că un meci de fotbal s-a jucat în spatele ușilor închise. Joi, fanii nu au putut să califice în prealabil Liga Europeană dintre Sparta și Trabzonspor.Slavia a închis stadionul din cauza flăcărilor care au zburat de la tribuna sudică către sectorul vecin de a vizita fani în ultimul duel intern cu Olomouc. În partea superioară a clubului, ea a extins condiția deja existentă și a aplicat o amendă de un sfert de milion.

Sâmbătă, doar o mână de fani din Liberec au înveselit Eden, care ar putea folosi aproximativ 150 de bilete pentru un meci altfel inaccesibil. Podeaua clubului cu skyboxes era plină.