- Tenis

Bouzkova a luat setul lui Williams, dar nu mai era adeptă la Toronto

Bouzkova a fost primul care a forțat un Grand Prix canadian să dețină 23 de titluri de Grand Slam într-o luptă cu trei seturi. Și mai ales pentru marele prim set, ea a primit laude din partea jucătorului model.

Bouzková, în vârstă de douăzeci și unu de ani, care a avut trei victorii în toate turneele de elită săptămâna trecută, a intrat în semifinale cu aceeași suveranitate, eliminând doi primii zece jucători americani din Canada, Sloane Stephens și România, Simon Halep.Ea și-a ridicat adversarul de trei ori și chiar a transformat al doilea setbol în mai puțin de jumătate de oră în cel de-al cincilea joc. nu s-a deranjat așa. Experiența ei a decis în cele din urmă.

La 3: 3 în setul doi, a avut prima pauză în meci, apoi a folosit-o pe a doua și a forțat setul al treilea. La început, spectatorii au urmărit o tracțiune lungă în fiecare punct. Americanul a rafinat jocul, a trecut la conducerea la 3: 1 și n-a mai avut nicio șansă. Într-o oră și 48 de minute a fost în finală.Trecând la semifinale, va ocupa locul 53 în clasamentul mondial, jucând jocuri grozave cu rivalii ei, pe care i-a urmărit doar până acum și a creditat aproape trei milioane de coroane în contul ei.

cel mai bun turneu din viață exprimat pe twitter. – Toronto, ai inima mea. Jucarea împotriva atâtor campioni și Serena în semifinale este de neuitat. Mulțumim pentru experiență și spectatorilor pentru atmosfera uimitoare. Abia aștept să mă întorc aici, a spus Bouzková. „A făcut totul bine. Avea un plan foarte bun și se mișca grozav. A trebuit să schimb ceva, să fac mai puține greșeli, să mă mișc mai mult și să fiu mai puțin previzibil.A fost o lecție bună pentru mine în viitor ”, a spus Williams. 4, 7: 6.

Andreescu a câștigat procedura după a cincea sabie. A avut trei la 6: 5, dar Kenin a pus capăt cel puțin unei pauze.La Rogers Cup, o adolescentă canadiană poate câștiga un al doilea titlu în cariera sa, anul acesta a reușit la Indian Wells.

Jucătoarele de tenis din Cehia, Kateřina Siniaková și Barbora Krejčíková, vor juca pentru titlul de duble de la Toronto, numărul semințial a biruit cuplul Azarenková, Bartyová 3: 6, 6: 3, 10: 4. cu Krejcikova poate obține al treilea trofeu comun în Canada. Anul trecut, Grand Slams a fost dominat de Roland Garros și Wimbledon, conducând clasamentul mondial. Anul acesta se află pe locul șapte.Finala va juca pentru a doua oară în acest sezon, eșuând în ultimul meci de pe Indian Wells din martie.

Nadal atacă un alt titlu la Montreal

Tenismenul spaniol Rafael Nadal este la doar un pas de apărarea titlului la un turneu de la Montreal. A avansat în finală fără luptă, adversarul său, francezul Gaël Monfils, pentru accidentarea la glezna stângă a meciului din semifinală. În drum spre cel de-al cincilea triumf record la Montreal, Nadal este în afară de Daniil Medvedev, care a învins-o pe Karen Khachanov 6: 1 și 7: 6 în semifinale rusești. Robert Bautista, dar nu a mai avut un duel într-o singură zi.Al optulea semănător Medvedev nu a pierdut un set la turneu și nu a rupt echilibrul nici în semifinale. Luni, Khachanov va înlocui liderul rus în clasament. Nadal, care a triumfat la Montreal în 2005, se va confrunta cu prima sa carieră vreodată.