Unibet

Pentru multi jucatori de sloturi, gandul de a ateriza un jackpot de cateva sute de dolari este suficient de interesant. Faceti asta cateva mii si sa devina fabuloase, zeci de mii si sa devina potential schimbarea vietii. Sute de mii si te afli pe taramurile unei lumi de vis.

Imaginati-va daca ati pariat suma standard pe un joc de slot, ati rotit tambururile de doar opt ori si apoi ati declansat un joc bonus la intamplare. Acum imaginati-va ca acest joc bonus va vede sa rotiti o mulineta si sa detineti un premiu, iar acest premiu este un premiu pentru jackpot-ul in viata, in valoare de 7,7 milioane de euro!

Ei bine, pentru un norocos jucator flamand Mega Moolah, ei nu mai trebuie sa-si imagineze acel scenariu. Jucatorul a devenit cel mai mare mare castigator al slotului „Millionaire Maker”, Mega Moolah, cand a pus in buzunar jackpotul de aproape opt milioane de euro pe 25 septembrie 2017 in timp ce juca la Unibet.

Desigur, este o veste grozava ca un alt jucator a detinut un castig atat de mare, dar cum au facut-o? Sa exploram mai detaliat acest lucru, explicand exact cum functioneaza slotul Mega Moolah.