- Unibet

Îl îmbrățișați sau îl respingeți? Importanța „credinței” în Unibet finalizarea finalelor AFL

Au fost momente în acest an când Lyon s-a arătat mai potrivit ca narator al unei povești Raymond Carver decât antrenorul unei echipe de fotbal – un bărbat de vârstă mijlocie, sfidător în exterior, în contrast cu un monolog interior demisionat de lipsa de speranță a soarta lui. „Zgomotul va fi zgomotul”, spune el.

Dar sâmbătă după-amiază, la Perth, s-a întâmplat ceva.The Dockers – fără a transmite Rory Lobb, Jesse Hogan și Matt Taberner (picior), împreună cu apărătorul dur Nathan Wilson – au jucat cu presiunea feroce care odată a definit părțile sub Lyon și a înăbușit o parte Geelong a cărei trăsătură semnificativă în ultimele două luni. Poate fi descris cel mai Unibet bine drept „subjugat” .Sportwatch: Fulgerul Swift Swifts, Fremantle stun Geelong și Bulldogs supărați Panterele – așa cum s-a întâmplat Citește mai mult

Atacul lui Geelong pe o finală de calificare a casei arată în pericol, cu West Coast și Amândoi Brisbane le-a alăturat la 14 victorii. În ultimele trei săptămâni, pisicile călătoresc la Brisbane între găzduirea Melbourne de Nord și Carlton la GMHBA Stadium.Având în vedere starea lor actuală de spirit – și îndrăznim să spunem, lipsa de credință – este posibil ca aceștia să poată renunța la toate cele trei. , a cărui noțiune de ceva atât de romantic precum credința a fost zdrobită mergând la patru mari finale și revenind cu…bine, nu prea mult.

„Nu aveți nevoie de încredere pentru a avea succes, există doar una lucru care contează și asta este acțiunea. Sentimentele nu le-au scos la iveală astăzi, indiferent cât de mult doreau jucătorii să câștige pentru club și pentru ei înșiși.Singurul lucru care Unibet contează este acțiunea și asta este ceea ce oamenii pierd din vedere ”, a spus el. Ca și Lyon, Hinkley aude zgomotul. „Zgomotul a fost acolo”, a spus el după meci, „[dar] eu – și grupul – nu am pierdut niciodată credința în noi ca echipă de fotbal. Nu ne-am jucat destul de bine și ne-am dori în mod constant, dar nu a fost niciodată lipsă de credință din interiorul clubului.Este ceva la care sunt cu adevărat puternic. ”

„ Credința ”trebuie să fie despre singura constantă din sezonul Port Adelaide, care, după ce s-a luptat pentru cea mai bună parte a unei luni, a călătorit pe Marvel Stadium sâmbătă după-amiază și a bătut o parte din Essendon cu un ochi în primii patru cu 59 de puncte.

Băieți precum Connor Rozee și Xavier Duursma se numără printre un grup de jucători tineri, înfloritori, care au făcut ca acest sezon să fie atât de distractiv, deși frustrant. pentru Putere (barracking pentru Port trebuie adesea să se simtă mai degrabă ca expresia unei Unibet personalități pline de fracțiune decât o simplă modalitate de a petrece un weekend). Deși o mare parte din creditul pentru câștigul din weekend ar trebui să se îndrepte către veteranul Robbie Grey, în vârstă de 31 de ani, pentru o bucurie nealterată, este greu de învins cu privirea rookies-urilor lui Port, care în cazul lui Duursma încă trebuie să stăpânească smerenia.Sigur, fac greșeli, dar le compensează cu un fotbal care este rapid, interesant și – mai important pentru cei care se uită deja la ce reguli să se schimbe în 2020 – ce poate fi vizibil fără echivoc.

Câștigul de sâmbătă a lovit Port Adelaide până la a noua și cu o posibilitate reală de a înlocui Adelaide în opt săptămâna viitoare, când Crows vizitează Coasta de Vest din Perth și Puterea găzduiește o echipă din Sydney, ai putea scuza că ai pierdut toată credința pentru 2019, pierzând al cincilea joc la rând – patru dintre acestea înfrângeri, inclusiv sfâșietorul de sâmbătă la GWS Giants, cu 10 puncte sau mai puțin.

La doar două puncte în jos, cu mai puțin de un minut de mers, Sam Reid a părut să tragă un puternic marcaj contestat de 20 de metri. din obiectiv.dar arbitrul a apelat în mod controversat la joc, iar Giganții au ținut mingea pentru a forța o balonare și, în cele din urmă, a menține un câștig important care îi menține la distanță de lovire a dublei șanse. Între timp, lebedele sunt dovada vie a faptului că fotbalul este conceput pentru a-ți rupe inima.

Lovim acum perioada anului în care inimile sunt rupte, dar și perioada în care vine weekendul. plămânii cu miros de iarbă tăiată și credința este ceva ce simți a fi un lucru tangibil. Puteți fi ca Ross Lyon și alegeți să-l respingeți – „aveți grijă de acțiunile voastre, aveți grijă de procesele dvs. și câștigurile au grijă de ele însele” – sau îl puteți îmbrățișa ca Ken Hinkley sau Bulldogs din 2016 și plimbați-l pe tot drumul prin septembrie.